logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

Recreatie


Recreatie kunnen we onderverdelen in de volgende rubrieken:

- Reisverzekeringen
- Annuleringsverzekering
- Caravan/ camperverzekering
- Pleziervaartuigverzekering
 
Reisverzekering en Annuleringsverzekering

Steeds meer Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie of er een paar dagen tussenuit.

Welke bestemming u ook kiest en hoe u ook reist, het is belangrijk dat u goed verzekerd bent tegen bijvoorbeeld schade aan of diefstal van uw spullen.
Maar ook moet u rekening houden met eventuele medische kosten in het buitenland. En als u pech krijgt met uw auto of temaken krijgt met een ziekenhuis opname,
is de hulp van een alarmservice geen overbodige luxe. Gaat u vaker per jaar op vakantie of weekendjes weg, dan is een doorlopende reisverzekering een goede optie.

U kunt dan telkens onbekommerd op reis in de wetenschap dat alles goed geregeld is. Mocht de vakantiepret dan door een bepaalde reden worden gedrukt en u hebt een
doorlopende reisverzekering gesloten, dan heeft dit geen vervelende financiële gevolgen voor u. Dat de reis niet door kan gaan is immers al erg genoeg!

Klik hier voor het berekenen van de premie, of het afsluiten van een doorlopende reisverzekering.
 
Caravan en Camperverzekering

Voor uw caravan of camper heeft u een verzekering nodig. Voor het geval uw caravan of camper iets overkomt of voor het geval dat uw losgekoppelde caravan schade aan anderen toebrengt.
Maar de verzekering biedt méér dekking dan alleen de caravan of camper zelf. Zo zijn ook de voortent, de inboedel en accessoires mee te verzekeren.

TIP! Met de caravan of camper op vakantie? Denk aan de groene kaart.

Benader ons voor een vrijblijvende offerte.

Pleziervaartuigen

Bent u de trotse bezitter van een vaartuig en wilt u zorgeloos Europese binnenwateren bevaren, dan willen wij u graag helpen.

Een pleziervaartuigenverzekering dekt schade aan het vaartuig zelf (casco), aan de inboedel aanboord van het vaartuig en de aansprakelijkheid aan schade die met het vaartuig worden veroorzaakt.
De cascodekking omvat alle schade door verlies van of beschadiging aan het verzekerde vaartuig als gevolg van een van buitenkomend onheil of eigen gebrek.
Bij veel verzekeraars zijn ook bepaalde kosten gedekt, zoals hulp en bergloon, sleeploon, de kosten van opruiming van het wrak en de kosten van een vervangend vakantieverblijf indien het vaartuig
door een gedekt evenement niet meer gebruikt kan worden. Een aantal polissen kent daarnaast nog een ongevaldekking voor de opvarende, Het is vaak ook mogelijk om een eventuele volgboot of boottrailer
op de polis mee te verzekeren.
 
Sterk afhankelijk van uw situatie dus! Benader ons voor een vrijblijfende offerte.

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl