logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

Rechtsbijstand


Raakt u als ondernemer betrokken bij een juridisch probleem, (het lijkt wel of deze kans met de dag groter wordt), dan kunt u veel voordeel hebben van een rechtsbijstandverzekering. Een advocaat inschakelen kost u heel veel geld. In het meest gunstigste geval betaalt u voor het opstellen van een brief al € 100, -. Terwijl de juristen van een rechtsbijstandverzekeraar exact het zelfde voor u doen.

Aangezien vrijwel ieder onderneming anders is, zijn er ook op dit gebied diverse specifieke verzekeringsvormen ontwikkelt welke nauw aansluiten op uw onderneming. Waar een aansprakelijkheidsverzekering een uitsluitend verwerend karakter heeft, daar heeft de rechtsbijstand tevens een eisend karakter, immers u kunt er ook een beroep op doen indien u schade heeft geleden.

Ook indien u als ondernemer behoefte heeft aan een juridisch advies kunt u in het algemeen gebruik maken van uw verzekering.

Voor informatie of een offerte voor een rechtsbijstandverzekering kunt u contact met ons opnemen.

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl