logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)


Voor het afdekken van uw bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheid bestaan uitstekende aansprakelijkheidsverzekeringen. Hier is de premie afhankelijk van de risico's welke u loopt.

Het zal duidelijk zijn dat het risico sterk verschilt per bedrijfstak. In het algemeen bestaat de premie uit een vast deel en een variabel deel, gerelateerd aan de omzet en loonkosten. De gehanteerde premie is meestal een voorschotpremie met een jaarlijkse verrekening op basis van de variabele bedragen als omzet en loonkosten.

Bedrijfsaansprakelijkheid
Deze geeft dekking voor bedrijfsmatige aansprakelijkheid voor schade aan derden veroorzaakt door u of uw werknemers, zowel voor diensten als geleverde producten, als gebruiker/eigenaar van gebouwen, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld het brandregresrisico, waarbij u na een brand aansprakelijk gesteld kan voor schade aan andere gebouwen enzovoort.

Beroepsaansprakelijkheid
Hiermee wordt het onder andere het risico verzekerd van specifieke beroepsfouten zoals deze kunnen voorkomen bij accountants, boekhouders, architecten medici etc., vaak werkzaam als vrije beroepsuitoefenaars.

In een informerend gesprek kunnen wij u toelichting geven op deze zaken en de kwesties van aansprakelijkheid. Om contact met ons op te neme kunt u het contactformulier gebruiken.

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl