logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

Arbeidsongeschiktheid (AOV)


Dit is een risico, waarvoor de werknemers vaak beter verzekerd zijn dan de ondernemer zelf. Natuurlijk probeert u zo lang mogelijk door te blijven werken, ziek zijn is vaak niet mogelijk als ondernemer. Natuurlijk kunt u de eerste periode waarin u door ziekte of ongeval uitgeschakeld bent financieel wel aan, maar mocht dit nou net iets langer duren. Of u raakt chronisch arbeidsongeschikt, wat dan? Uw inkomen valt weg en u dient te zorgen voor continuïteit van uw bedrijf. De overheid heeft in dit geval helemaal niets voor u geregeld.

Wij zijn van mening dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor een ondernemer absoluut noodzakelijk is.

Deze verzekering biedt genoeg mogelijkheden om te variëren in verzekerde bedragen, met de duur van het eigen risico, de eindleeftijd of de ondergrens van arbeidsongeschiktheid. Om deze voor een ieder goed betaalbaar te maken.

Wij stellen gaarne in overleg met u een betaalbare verzekeringsvorm voor u samen, waarna wij op deze basis een vergelijking maken tussen de verschillende verzekeraars. 
 

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen.

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl