logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

Wagenpark


Als u een bedrijfsauto hebt, kunt u daarvoor een bedrijfsautoverzekering afsluiten. Als u er meer hebt, sluit u voor alle auto's samen een bedrijfsautoverzekering af. Zijn het er meer dan tien, dan beginnen we te spreken van een wagenparkverzekering.

Sommige verzekeraars noemen overigens een verzekering voor vijf bedrijfsauto's al een wagenparkverzekering.

Een wagenparkverzekering is in feite een bedrijfsautoverzekering voor veel auto's tegelijk. Het voordeel is dat u een veel lagere premie betaalt dan als u alle auto's afzonderlijk zou verzekeren. De mogelijkheden zijn dezelfde als bij iedere autoverzekering, dus: WA, beperkt casco, volledig casco. Ook de toevoegingen van een ongevallen inzittenden of verhaalsrechtsbijstand dekking is mogelijk!

Een ongevallen inzittendenverzekering voor al het personeel dat als chauffeur en als passagier gebruikmaakt van uw wagenpark, is sterk aan te bevelen. Het bedrijf is immers verantwoordelijk als een medewerker in werktijd een ongeluk krijgt. Dankzij de ongevallen inzittendenverzekering is de betrokkene altijd zeker van een schadevergoeding.

Met een verhaalsrechtsbijstandsverzekering hebt u recht op deskundige hulp als een ongeval dreigt uit te lopen op een rechtszaak. Ook die aanvullende verzekering is het overwegen waard.

Sluit u voor uw hele wagenpark een volledig cascoverzekering af, dan moet u erop letten wat u terugkrijgt als een van uw auto's total loss raakt. Het bedrag dat u terugkrijgt, kan worden berekend op basis van dagwaarde of nieuwwaarde.

Als de schadevergoeding wordt berekend op basis van de dagwaarde, krijgt u de waarde vergoed die de auto vlak voor het ongeluk had. Wordt de schadevergoeding berekend op basis van nieuwwaarde, dan krijgt u geld voor een nieuwe auto. De verzekeraar doet dit alleen als de auto nieuw was toen hij onder de verzekering kwam te vallen en op het moment van het ongeval niet ouder was dan drie jaar.

Voor meer informatie over het verzekeren van u bedrijfswagens of een offerte aanvraag kunt u contact met ons opnemen.

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl