logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

Algemeen


Het is een geruststellend idee om goed verzekerd te zijn. Mocht er dan onverwachts iets tegenzitten, kunt u financieel eigenlijk niets overkomen.

Of u nou een zelfstandig zonder personeel (ZZP'er), eigenaar van een eenmanszaak met beperkt aantal werknemers of directeur van een grote onderneming bent, zekerheid werkt gerustellend.

Om u te beschermen tegen de financiële gevolgen van schade in welke situatie dan ook, bieden wij u altijd de beste verzekering voor u op maat. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn bekijken wij per onderneming en per verzekering waar deze het beste kan worden ondergebracht. Hierdoor zijn wij instaat voor u het beste uit de markt te kiezen en aan te bieden tegen scherpe premies. Kortingen op totaal pakketen kunnen zelfs al gauw oplopen tot maar liefst 20%!

 

Wilt u uw verzekeringspakket eens met ons doornemen?

Bel ons op 0299-404342 of mail naar info@mobronassurantien.nl

Bij schade hoeft u niets meer te doen dan ons de schade te melden en dan wordt alles geregeld.

Heeft u bij Mobron assurantiën een verzekering afgesloten, dan kunt u via "mijn polissen" uw eigen verzekeringen inzien.

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl