logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

HYPOTHEKEN


Als u een huis koopt moet u de eigenaar van dat huis daarvoor ongeveer de marktwaarde van dat huis betalen. De gemiddelde woningprijs bedraagt op dit moment ongeveer € 270.000. Als u die toevallig niet in uw portemonnee had zitten kunt u proberen dat bedrag van iemand te lenen. Maar in de meeste gevallen gaat u naar de bank op zoek naar een hypotheek.

Een hypotheek is een grote financiële verantwoordelijkheid, die u vaak een groot deel van uw leven bij zich draagt. Hierdoor is het van groot belang zich goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden van hypotheken.

Een hypotheek is geen standaard product, maar echt een product dat op maat afgeleverd moet worden. Voor iedere situatie en ieder persoon is er een ander product beschikbaar.

Wilt u zich professioneel laten informeren over de mogelijkheden voor uw 1e of 2e hypotheek, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Voor naslagwerk en informatie over de verschillende hypotheekvormen kunt u onderstaande linken gebruiken.

NationaleHypothekenInformatie

NationaleHypotheekGarantie

 

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl