logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

MAKELAARDIJ


Mobron assurantiën heeft op het gebied van makelaardij een samenwerkingsverband met HR Makelaars. Een makelaar met een zelfde visie als de onze, de klant staat centraal!

 

De initiatiefnemers van HR Makelaars, Richard Herlé en Laura Ruys, zijn al jaren actief in de regio Waterland en Amsterdam.

Doordat ze beide al meer dan 10 jaar ervaring hebben in de regio, weten zij als geen ander hoe zij uw woning op de beste wijze kunnen verkopen. Beide hebben ze bij gerenommeerde makelaarskantoren in de regio gewerkt. Door deze ervaring hebben zij van zowel de grote als ook de kleinere kantoren de meest positieve aspecten kunnen gebruiken om een winnende formule te ontwikkelen, met als resultaat voor u: het Hoogste Rendement!

HR Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste makelaarsorganisatie van Nederland.

Door het lidmaatschap bij de NVM bent u verzekerd van goed opgeleide makelaars, vakkennis en de beste tools (o.a. Funda) om uw woning te verkopen.

De onderscheidende werkwijze van HR Makelaars geeft u de keuze zelf te beslissen hoeveel makelaar u nodig heeft! En dit alles op basis van No-Cure-No-Pay.

Bij HR Makelaars krijgen u en uw woning de aandacht die u verdient!

 

Bezoek hier de website van HR Makelaars. 

 

 

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl