logo header
 
HOME     CONTACT
EXPERT IN SCHADEVERZEKERINGEN EN SCHADEAFWIKKELING
ONLINE DIENSTEN   

 

BEDRIJFSPROFIEL


Wie zijn wij?

 

Mobron assurantiën houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren van particuliere en zakelijke relaties, en wordt gekenmerkt door een sterke persoonlijke benadering met u als klant. De veranderingen in uw persoonlijke of zakelijke situatie geeft ons aanleiding geregeld opnieuw naar uw financiële positie te kijken.

De degelijke kennis en ervaring binnen Mobron assurantiën neemt u als klant veel denkwerk uit handen, waardoor direct op wensen en situatie ingesprongen kan worden.
 

In tegenstelling tot een Bank of Direct Writer heeft ons kantoor geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. Hierdoor kunnen wij in het advies duidelijk de verschillen aangeven betreffende voorwaarden, prijs en kwaliteit van de vele verzekerings-, krediet- en hypotheekproducten in de markt.

 

Kwaliteitswaarborgen:

- Autoriteit Financiële Markten (AFM) de AFM voert de wet financieel toezicht (WFT) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financieel adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreed en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. Zie de kolom online diensten voor meer informatie over de AFM.

- Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid); ons kantoor besteedt grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen wij dat graag van u. Wij kennen een interne klachtenprocedure en wij zijn aangesloten bij het Kifid. Zie de kolom online diensten voor meer informatie over het Kifid.


Uitgebreide informatie:
Indien u meer wilt weten over Mobron assurantiën en haar werkwijze dan kunt u
contact met ons opnemen via telefoonnummer 0299-404342 of e-mailen naar info@mobronassurantien.nl

Op deze website kunt u bij het onderdeel “advieswijzer” onder meer zien waar wij ons aan houden en bij welke instanties wij zijn aangesloten.

« terug


 


     

Copyright - 2010 - Mobron Assurantiën. All Rights Reserved. -KvK: 37086741.

Maria van Sevenbergenstraat 7 - 1474 KH Oosthuizen - Tel.: (0299) 40 43 42 - Fax: (0299) 40 46 47 - E-mail: info@mobronassurantien.nl